Carmen in Moldavië

Bestuur

Van 2013 tot eind 2020 heb ik in Moldavië gewoond en gewerkt. Nu werk ik vanuit Nederland aan de projecten in MD. In de tijd dat ik in Moldavië woonde heb ik allerlei projecten opgezet, waaronder Casa Vera.

Ik ben afgestudeerd HBO-Verpleegkundige en heb Theologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In de zomer van 2009 heb ik de Harvest School van Iris Ministries in Pemba, Mozambique gevolgd.

Carmen Ullersma

 

Sinds januari 2023 is Jan Prinsen het bestuur van Stichting Casa Vera Moldavië komen versterken.

Ik heb 36 jaar als manager/bestuurder bij Philips gewerkt en ben sinds een paar jaar met pensioen. Ik heb een hart voor de minderbedeelden en geloof in het leveren van een hengel i.p.v een vis. Mensen een hoge mate van autonomie geven is een van mijn drijfveren.                        

Hanneke Ekkebus.

Ik wil mij heel graag inzetten voor de ouderen in Moldavie via de Stichting Casa Vera. Deze stichting heeft mijn hart geraakt door hun geweldige inzet en de veelzijdigheid van het werk voor de oudere mensen in Moldavie. 

Het is Gods liefde laten zien met hart, handen en voeten om de ouderen een menswaardig bestaan te geven. 

Daar wil ik graag aan meehelpen.

AD Questo Computerhulp verleent hand- en spandiensten aan de website van Casa Vera, zodat het bestuur zich kan bezighouden met de dingen die de mensen aangaan in Contesi.

www.adquesto.nl / 0610035362 / info@adquesto.nl  

© 2024 www.casa-vera.org

Mede mogelijk gemaakt door footer logo Ad QuestoBoven ↑